За да избегнете вирусите продължавайте да карате

Какво означават вирусите за велосипедистите? Първо не се пречувайте, продължете да карате, останете във форма и останете здрави. Здравото тяло и силната имунна система е една от най-добрите защитни средства …

Прочети още

15 риска за здравето които крият енергийните напитки

Повечето енергийни напитки имат 3 пъти повече кофеин, отколкото чаша еспресо, силно подсладени са, имат множество други съставки и са приятни за пиене, което привлича повече по-младите потребители. Ето защо наблюдаваме зачестили случаи на непълнолетни, изпитали негативните странични ефекти от консумацията на твърде много енергийни напитки наведнъж.

Прочети още

Най-добрия начин за насърчаванe на колоезденето в градовете? Велопаркинги.

Защо подобряването на условията за велосипедно паркиране е един от най-простите и най-ефективни методи към увеличаване на колоездачанта общност в градовете? Разбира се, има много начини с които да направите …

Прочети още

Колко знаете за ползите за здравето от куркумата?

Много култури са използвали куркума за готвене, религиозни ритуали и лечебни цели, за лечение на порязвания и изгаряния, облекчаване на стомашно разстройство, подобряване на кръвообращението и лечение на обикновената настинка.

Прочети още

Как да приспособим ежедневното колоездене към студените месеци

Есента е болезнена за колоездачите. Времето е мъгляво и променливо, както си карате, ако слънцето се скрие става изведнъж студено, краката ви измръзват и вие се чудите къде да ги скриете от вятъра, за да се стоплят. Следвайте тез съвети за колоездене през студения преходен сезон, за да се справите успешно с всичко което ви очаква.

Прочети още