УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗАВАНЕ

Моля, внимателно прочетете общите условия по-долу, преди да използвате този уеб сайт. Ако го използвате, се счита, че приемате и сте съгласни с общите условия.

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които фирма „Атрактив дизайн” ЕООД предоставя Услуги на потребителите си посредством сайта BikeParkings.com.

Тези условия обвързват всички потребители. Със зареждането на изградените хипер-връзки, разположени на сървъра обслужващ BikeParkings.com или чрез заплащане ползването на платени услуги предлагани от него, Потребителя се съгласява изцяло да приеме и спазва настоящите Общи условия.

Задължения съгласно Закона за електронната търговия (ЗЕТ) и Закона за защита на потребителите (ЗЗП)

Съгласно ЗЕТ и ЗЗП ние от BikeParkings.com сме длъжни да Ви предоставим безпрепятствен, пряк и постоянен достъп до следната информация:

1. Името и адреса ни – фирма „Атрактив дизайн” ЕООД, гр. София, жк Карсно село, бл.196
2. Данни за кореспонденция – тел. за връзка 0878 388 625, може да ни пишете на e-mail адрес [email protected]
3. Фирма „Атрактив дизайн” ЕООД  е регистрирана по Закона за данък върху добавената стойност и всички цени, посочени в нашите ценови оферти BikeParkings.com, са с начислен ДДС. Стойността на разходите за доставка НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цените на стоките, но може да ги проверите чрез тарифните калкулатори на спедиторските фирми.
4. Органа, осъществяващ контрол върху дейността на сайта BikeParkings.com  е Комисията за защита на потребителите.
5. Основната информация и характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт.
6. Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с нас.
7. Начините за Доставка и Плащане са описани подробно в страницата Доставка и Плащане.
8. Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.

Общи правила и условия за използване на сайта

www. BikeParkings.com е интернет страница, която представлява електронен шоурум, чиито създател и собственик е фирма “Атрактив дизайн” ЕООД. Сайтът предлага през интернет мрежата по индивидуална поръчка на клиента богата гама от продукти за изграждане на велосипедни паркинги.

„Атрактив дизайн” ЕООД Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този уеб сайт само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения.
Всички изображения, картинки, текстове, документи, бази данни и друга информация, генерирани от екипа на BikeParkings.com и/или Атрактив дизайн ЕООД, са собственост на „Атрактив дизайн” ЕООД и съответно се ползват със закрилата на Закона за авторското право и сродните му права и всички международни актове в сила за Р. България, както и релевантните актове на Европейския съюз (освен ако друго не е изрично указано на съответния сайт за конкретния случай).

Ограничение на отговорността

BikeParkings.com неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети, (включително щети от пропуснати ползи), от загуба на информация или други произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този сайт, като това е независимо от съществуването или несъществуването на предупреждение спрямо BikeParkings.com за възможност да възникнат такива вреди. В случай, че вследствие на използването на този сайт, или материали от него от Ваша страна доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт, сервизиране или поправка на стоки, Вие поемате цялата отговорност и всички разходи свързани с отстраняването на нанесените вреди.

Защита на личните данни на потребителите

Фирма „Атрактив дизайн” ЕООД се задължава да защитава предоставената от Вас информация по време на регистрацията Ви в сайта. Подадените от Вас лични данни са конфиденциални и няма да бъдат предоставяни на трети страни (изключение тук прави куриерската фирма, която ще обслужи заявката Ви). Достоверността им се проверява и те служат само, за да може да бъде завършена коректно поръчката Ви.

Отказ от направена поръчка

Според ЗЗП, Вие, като потребители имате право, без да дължите обезщетение или неустойка и без да посочвате причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 30 работни дни, считано от датата на доставка, имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 30 работни дни от получаването в случай, че те не са използвани, не е нарушена цялостта на опаковката им и са във вида, в който са получени.
При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим в пълен размер заплатената от Вас стойност на стоката не по-късно от 30 дни, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ. Транспортните и други разходи по получаване или връщане на стоката са за сметка на клиента.
При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката.
При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

При възникване на спорове от различно естество, които не са регламентирани в гореописаните условия за ползване, се позоваваме на фирмената ни политика, Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите. Ще направим всичко необходимо, за да останете доволни от нашето обслужване и да ни посетите отново.

За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в страницата e-mail и телефон за връзка.

         Ако върнете някоя от поръчаните стоки или цялата поръчка, стойността й ще бъде възстановена чрез първоначалния метод на плащане, като се приспаднат разходите за обратна доставка. Сумата за върната стока, платена с банкова карта, обикновено ще бъде възстановена по картата, която сте използвали за покупката. За върната стока, платена с наложен платеж, моля, предоставете Вашите банкови данни, по които бихте искали да възстановим сумата.

           За да добавите сами детайлите на Вашата банкова сметка, след завършване на покупката влезте в профилната си страница на bikeparkings.com и отидете на Моят BikeParkings > Страница за карти и банкова сметка.

           За да Ви възстановим сумата, моля имайте предвид следното:

  • Предоставената банкова сметка трябва да съвпада с името на лицето създало профил в  BikeParkings
  • Възстановяваме сума единствено към българска банкова сметка
  • Възстановената сума е в български лев

          Правила за писане и одобряване/не одобряване на мнения/коментари за продукти:

I. Ползване на коментарите

Всеки потребител, който публикува коментари, се съгласява с Общите условия за ползване на сайта посочени по-горе на тази страница. BikeParkings.com  не носи отговорност за достоверността, точността и полезността на потребителските мнения.

II. Публикуване и оценка на мнения

Право на публикуване на мнения в сайта имат само регистрираните потребители на BikeParkings.com За да направят това е необходимо да попълнят следните полета: Рейтинг, Относно и Текст. Също така трябва да изберат ДА или НЕ при опцията “Препоръчвате ли този продукт?”.

Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Кирилицата се чете по-бързо. Пишейки на кирилица, уважавате тези, които четат мненията. Публикуването на връзки (линкове) към външни сайтове не е позволено. Всички мнения се публикуват автоматично като при наличието на нов коментар, администратора на сайта е своевременно уведомен.

Публикувайте мненията си по веднъж. Спамът и флудът са недопустими. Придържайте се към темата. Не се допуска публикуването на безсъдържателни мнения като “Хахаха”, “Жестоко!”, “Много яко” и други подобни тъй като няма да са от полза на останалите потребители на BikeParkings.com. Опитайте да бъдете обективни.

III. Потребителите на сайта имат право:

1. Да публикуват мнения, свързани с продуктите в  BikeParkings.com
2. Да допълват вече публикувани коментари към стока/и.
3. Да докладват на администратора за неуместни мнения.
4. Да възразят писмено чрез формата за контакт в сайта за проблем, ако сметнат, че коментарите им са модерирани/изтрити неправомерно.

IV. Администраторът на сайта има право да скрива или изтрива мнения, когато те съдържат:

1. Спам или непоискани търговски съобщения.
2. Мнения, които нямат връзка с продукта, който се коментира.
3. Нецензурни или вулгарни изрази, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа.
4. Обидни описания на физически, интелектуални или морални качества на конкретни личности, включително към други коментиращи потребители в сайта.
5. Порнографско съдържание или съдържание, нарушаващо авторските права.
6. Лични данни според Закона за защита на личните данни.
7. Съдържание изцяло на чужд език или написани не на кирилица.
8. Администраторът си запазва правото да корегира правописни грешки, но няма право да редактира/променя коментарите на потребителите.

Обратна връзка:

 

тел: 0878 388 625 – От понеделник до петък 8:30 – 17:00;

E-mail: [email protected]