6 начина по които вашия бизнес може да се възползва от велосипедния паркинг

Не е тайна, че през последното десетилетие колоезденето е увеличило популярността си в световен мащаб, като редица страни предпочитат велосипедите като предпочитан начин на транспорт. Независимо дали карате колело или не, ако притежавате бизнес, тази тенденция предлага нови възможности. Прочетете, за да разберете защо и как бихте могли да използвате паркинг за велосипеди във ваша полза.

Как да уловим потребителите колездачи с паркинг за велосипеди …

Велосипедистите са обикновени хора, но по-важното е, че те са и потребители, което означава, че те могат да бъдат следващият Ви клиент. И така, какво можете да направите като бизнес собственик, за да уловите тези потенциални клиенти?

„Има силна индикация, че все повече хора в населените места се придвижват с велосипеди“, каза Нейтън Брум, мениджър на програмата за паркиране на велосипеди в Асоциацията на пешеходците и велосипедистите. „Бизнесът реагира на това, като предоставя място за паркиране на велосипеди.“

Независимо дали сте местно кафене, магазин за търговия на дребно или друг бизнес, осигуряването на паркинг за велосипеди може не само да доведе тези клиенти до входната ви врата, но може да отвори и други възможности за вашия бизнес.

Защо фирмите се нуждаят от паркинг за велосипеди.

Ето 6 предимства за бизнес собствениците, свързани с осигуряването на място за паркиране на велосипеди:

  1. Привличате повече клиенти – Пътуването с велосипед и велотуризмът нарастват в световен мащаб. Предоставяйки на колоездачите място, където да съхраняват велосипедите си, те ще имат по-голяма вероятност да посещават магазина ви. Така когато имате паркинг за велосипеди, можете да привлечете и повече клиенти пред входната си врата.
  2. Конкурентно предимство – Бизнесът, който осигурява паркиране на велосипеди, автоматично ще бъде предпочитан от велосипедистите пред магазините, които не го правят. Толкова е просто!
  3. Позициониране на търговска марка, подходяща за велосипедисти – Предоставяйки място за паркиране на велосипеди, позиционирате марката си като бизнес, подходящ за велосипедисти; благоприятна тенденция, която радва голямо мнозинство от потребителите. Това е допълнителен бонус, ако вашата марка иска да се позиционира като „зелена“ и екологична.
  4. Ангажираност на общността – Градовете по целия свят насърчават различни алтернативни форми на транспорт. Въпреки че местните власти допринасят за това, като изграждат велосипедна инфраструктура, бизнесът също играе важна роля за насърчаване на карането на велосипеди, което включва предлагане на място за паркиране на велосипеди.
  5. Здрави и щастливи служители – Все повече служители избират да карат колелата си до работа. Това носи с редица предимства, включително намаляване на риска от сърдечни заболявания, подобряване на психичното здраве и поддържане на физическа форма. В някои градове осигуряването на съоръжения за паркиране на велосипеди в офис сградите е задължително. Насърчавъйки колоезденето до работа, трбва да знаете, че така вашия бизнес дава възможност на своите служители да водят по-здравословен начин на живот.
  6. Увеличаване на капацитета и пространството за паркиране – Стена от стойки за паркиране на велосипеди може да побере повече велосипеди на служители и клиенти, отколкото едно място за паркиране на автомобили. Освен това осигурява удобно място за съхранение на велосипеди. Адекватното паркиране на велосипеди също ще гарантира, че велосипедите не пречат на пешеходците или минувачите.

Откъде да започна?

Ако искате да привлечете нови клиенти или да осигурите велопаринг за вашите служители, тогава сте попаднали на правилното място. BikeParkings предлага различни решения за паркиране на велосипеди, за които можете да научите повече тук, или просто да се свържете с нас за оферта. След като инсталирате своя нов велосипеден паркинг, разкажете на клиентите си за това! След като хората разберат, че сте бизнес, подходящ за колоездачи, те могат да се качат на велосипедите си и да ви посетят.

Вижте какви стойки за велосипеди избират другите фирми …