Кои сме ние?

Сайтът „Bike Parkings“ е притежание на Зонколан ЕООД, създаден е през 2015 година с цел предлагане на професионални услуги и опит в проектирането и изграждането на велосипедни паркинги отговарящи на европейски стандарти и норми за устойчива велосипедна инфраструктура в населените места. Зонколан ЕООД в лицето на своя сайт Bike Parkings и услугите, които предлага чрез него е партньор на Сдужение „Зелен път“ в мисията му да изгражда съвременна велосипедна инфраструктура в България. От 2010 г. насам нашият екип от квалифицирани професионалисти работи съвместно със Сдружение „Зелен път“ и трупа опит, чрез обучения и практика от работата и участието си в различни проекти свързани със създаването на достъпни решения за изграждане на места за безопастно и сигурно съхранение на велосипеди.

Нашите предимства

Ние разполагаме с богат асортимент от решения за създаване на  интериорни и екстериорни велосипедни паркинги. Изделията, които предлагаме са изработени от висококачествени материали и покрития и всеки от тях притежава сетификат за качество.

Задълбочените ни проучвания в ергономията и надежността ни позволяват да предлагаме здрави, удобни и устойчиви на атмосферни влияния изделия. Ние предлагаме на нашите клиенти освен разнообразие от стандартни изделия и възможността да реализираме техните фантазии, с помощта на нашите квалифицирани служители. Това гарантира, че при нас ще откиете надежден партньор/изпълнител на проектите ви.

За нас стремежът към усъвършенстване е безспирен и възможен благодарение на вас, нашите клиенти, за които създаваме вело паркинги в хармония с желаната от тях средата.

Нашите услуги

Нашата дейност е изцяло ориентирана в производството и предлагането на велосипедни стойки и цялостни решения за изграждане на велосипедни паркинги.

Част от услугите, които предлгаме са: